Η ALTERERGO ανήκει στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας. Δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και διαμόρφωσης χώρων αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών της. Η ανοδική της πορεία οφείλεται στη διαρκή παρακολούθηση και παρέμβαση για τη διατήρηση της ποιότητας και του κόστους κατασκευής, στην τήρηση του χρονικού προγραμματισμού παράδοσης των έργων, καθώς και στη συνεχή αξιολόγηση των συνεργατών της.

Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή

Είμαστε μια ομάδα από ικανούς και φιλόδοξους ανθρώπους που διαθέτουν τεχνογνωσία και διάθεση να εξυπηρετήσουν κάθε αναγκαιότητα. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνεργεία που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας  ALTERERGO. Η μακροχρόνια εμπειρία των βασικών συντελεστών αποκτήθηκε μέσα από την κατασκευή και διαχείριση έργων υψηλών απαιτήσεων, αλλά και μέσω υπηρεσιών που πρόσφεραν σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες οι οποίες μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους.

Διακόσμηση, επίβλεψη, ανακατασκευή.

Μελέτη, διακόσμηση, επίβλεψη, κατασκευή.

Φυσικό, αέριο, αυτοματισμοί, ψύξη, θέρμανση, κλιματισμός, εξαερισμός, πυρασφάλεια, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή.

Mελέτη, εφαρμογή, συντήρηση.

Μελέτη Σχεδίαση

Λειτουργικές προτάσεις και πλήρης αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου σύμφωνα με το προσωπικό γούστο και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών.

Προϋπολογισμός Έργου

Προσεκτική μελέτη των απαιτήσεων του έργου και προτάσεις με τις πιο συμφέρουσες λύσεις σε συνάρτηση με το μπάτζετ.

Συνέπεια & Αξιοπιστία

Ξεκάθαρος κύκλος εργασιών σε καθορισμένες ημερομηνίες. Καθημερινή επίβλεψη και ενημέρωση του πελάτη για την πορεία των εργασιών.

Σημασία στη λεπτομέρεια

Προσήλωση στη λεπτομέρεια για ένα άρτιο αποτέλεσμα αισθητικά και κατασκευαστικά. Στόχος η αντοχή του έργου στον χρόνο και σίγουρα οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Το περιεχόμενο περιέχει πνευματικά δικαιώματα