Υπηρεσίες

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα όνειρά σας!

Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα, από τις πιο απλές εφαρμογές όπως την τοποθέτηση μιας πόρτας, την ανανέωση ενός μπάνιου ή μίας κουζίνας έως τη ριζική ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων. Καλύπτουμε τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι, το κατάστημα, το εστιατόριο ή το γραφείο.

 

Μελέτη και σχεδίαση για την αισθητική και λειτουργική βελτίωση των χώρων κατοικίας η εργασίας σας με τις ιδιαιτερότητες και κάθε στυλ που το καθένα δίνει διαφορετική αίσθηση στο χώρο σας. Τρισδιάστατα μοντέλα και τέλεια απεικόνιση με υφές, υλικά, χρώματα και κατασκευές με ολοκληρωμένη πρόταση σχεδίων και με συνολικό αρχικό προϋπολογισμό του κόστους των εργασιών.

Με γνώμονα τη μακροχρόνια εμπειρία μας στους τομείς των κτηματομεσιτικών και της κατασκευής, είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για όλο το φάσμα των επιδοτήσεων που ισχύουν για τις ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων ανά διαστήματα.

Σας παρέχουμε, Οικοδομικές άδειες, Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, Βεβαιώσεις για την μεταβίβαση ακινήτων, Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης για την μίσθωση ακίνητων, Άδειες λειτουργίας, Πυρασφάλεια, Τοπογραφικά διαγράμματα, Δηλώσεις κτηματολογίου, Διορθώσεις γεωμετρικών στοιχείων κτηματολογίου.

Κατοικιες
Κουζινες
Μπανια
Επαγγελματικοι Χωροι
Ηλεκτρομηχανολογικα
Εξωτερικοι Χωροι

Το περιεχόμενο περιέχει πνευματικά δικαιώματα